Kontakt oss

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg så fort vi kan!
Du kan ringe eller chatte med oss. Vi hjelper deg så raskt vi kan.

 

 

Booking

Spørsmål og svar

Kan jeg få helsevurdering på telefon?

Nei, grunnen er at vi du bør få det av egnet personal. Vi kan ikke gi deg råd, det vi kan gjøre er å si hva vi ville ha gjort som pasienter. 

Hva kan jeg ringe om?

  • Bookinger
  • Behandlere
  • Behandlergaranti
  • Behandlinger som du vurderer

Er SmartBehandling.no en statlig nettside?

Nei, SmartBehandling.no er drevet av SmartBehandling.no AS som gjennom flere år har jobbet med klinikker og behandlere på tvers av fagområder og problemer. Vi har sett et behov fra en objektiv part som ikke er statlig som veileder pasienter gjennom handlingsalternativer i det private helsetilbudet.

Hvem er SmartBehandling.no laget for?

SmartBehandling.no er laget for deg som har fysiske og psykiske plager som du ønsker å gjøre noe med. Slike plager er noe som alle mennesker på et eller flere tidspunkt i livet opplever og ønsker å gjøre noe med. Vi gjør stadig research rundt fysisk og mental helse, og utvikler innhold og veiledning i takt med våre funn og det vi klarer å produsere.

I tillegg til egen research, så holder vi dialog med pasienter for å stadig forbedre SmartBehandling.no til å være en best mulig kilde for deg å benytte for å få et bedre liv.

Smarte Behandlere

Behandlere på SmartBehandling.no er godkjente som «Smarte Behandlere» hvilke gjør at de står for og representerer våre verdier:

Oppriktighet

Smarte Behandlere er åpne og ærlige. De er tydelige på hva de kan og ikke kan uttale seg om. Integritet er sentralt for Smarte Behandlere, noe som de må jobbe for å oppnå og ivareta. Det gjør de gjennom å være ærlige og tydelige på hva de kan og ikke kan gjøre for deg.

 

Løsningsorientert

En kritisk suksessfaktor for at du skal få det bedre, er å komme til bunns i problemene dine. Dersom du har et symptom, så skal det gjøres grundig undersøkelse for å sette en diagnose og kartlegge årsaken til problemet. Vi har både opplevd og hørt om pasienter som har fått dårlig behandling gjennom andre situasjoner gjennom uansvarlig oppførsel eller dårlig diagnostisering av en pasient. Dette er praktisering som ikke godtas fra vår side. Behandlere SKAL komme til bunns i problemet ditt, dersom de sier «Det kan henge sammen med mange faktorer og jeg kan dessverre ikke sette fingeren på akkurat hva du bør gjøre» er i våre øyne dårlig hjelp, uansvarlig atferd og har lite yrkesstolthet. Smarte Behandlere er sultne på å komme til bunns i problemet. Dersom de ikke kan løse det for deg, så skal de anbefale deg hvem du bør gå til.

 

Omsorg

Smarte Behandlere har yrkesstolthet og omsorg for deg og din helse. Smarte Behandlere går «all in» for å hjelpe deg med å få det bedre. Deres mentalitet er som at du er deres eget barn, de føler ditt ubehag og vil hjelpe deg med å få det bedre så fort som mulig.

 

Din opplevelse av Smarte Behandlere

Din opplevelse av behandlere er viktig for oss å få vite om. Dersom du opplever at en av våre behandlere ikke har representert ovennevnte verdier, så vil vi at du forteller oss om det. Dersom det mot formodning er tilfellet, så kan ikke vi anbefale deg å gå til de. Ros er hyggelig å få, men kritikk er den eneste måten vi kan bli bedre på, og derfor ønsker vi alltid din ærlige tilbakemelding.

Vårt mål

Bedre helse – Bedre liv

Smart Behandling har som mål å hjelpe deg med plager og ubehag ved å enten bli kvitt problemene dine, å redusere ubehaget ditt og/eller leve bedre med plager som du ikke blir kvitt. Smart Behandling samarbeider med spesialister som er skikket til å hjelpe deg med å bli bedre og du kan booke time direkte med behandlere på SmartBehandling.no. 

Smart Behandling Norge