Behandlergaranti

Det er viktig at du finner en god behandler for deg.

Vi vet hvordan det er å gå til en behandler som ikke er dyktig eller skikket til å håndtere deg eller ditt problem.

Derfor har Smart Behandling Behandlergarnti for å senke terskelen din for å prøve en ny behandler.

 

Behandlingsgarantien i korte trekk

 

Hva er det?

Dersom du mot formodning er misfornøyd med behandlingen du booker via SmartBehandling.no, skal du slippe å betale for den.

Når kan man bruke den?

Du kan benytte deg av garantien hvis du mot formodning er misfornøyd med behandlingen du har hatt.

Hvordan benytter man seg av den?

Etter behandlingen vil du bli fulgt opp av oss. Det er i denne oppfølgingen du kan velge å uttrykke at du ønsker å benytte deg av Smart Behandling sin behandlergaranti.

Hvorfor må du begrunne dette?

Det er to hovedgrunner for at vi ber om begrunnelse:

  1. Samarbeidsvurdering: Vi må kunne vurdere om vi ønsker å fortsette samarbeidet med den aktuelle behandleren.
  2. Forbedringspotensial: Dine tilbakemeldinger er verdifulle for at behandleren skal kunne forbedre seg.

I tillegg så handler det om å unngå misbruk og svindel.

Spørsmål og svar

Kort om SmartBehandling.no

Smart Behandling har som mål å hjelpe deg med plager og ubehag ved å enten bli kvitt problemene dine, å redusere ubehaget ditt og/eller leve bedre med plager som du ikke blir kvitt. Smart Behandling samarbeider med spesialister som er skikket til å hjelpe deg med å bli bedre og du kan booke time direkte med behandlere på SmartBehandling.no.

Når det er sagt, så har vi alltid ditt problem som hovedfokus og skal bygge opp og ivareta en integritet. Det gjør vi gjennom å:

1. Sanke rikelig med informasjon

2. Filtrere informasjonen

3. Strukturere informasjonen på en lett forståelig måte

4. Gi deg de rådene og anbefalingene som vi genuint kan stå for.
Til sammenligning, så kan du se for deg at du har et sykt barn og det eneste du ønsker er at barnet ditt blir bra og får den hjelpen det trenger. Det er slik vi tenker om deg. Derfor gjør vi alltid vårt beste for å utvikle en enestående tjeneste gjennom research og kontinuerlig dialog med deg som pasient.

Hvorfor eksisterer Smart Behandling?

Mange har en eller flere dårlige historier der en selv eller en bekjent er blitt behandlet feil eller på en dårlig måte.

Det handler ikke nødvendigvis om at man har gått til en dårlig spesialist, men heller om at man diagnostiseres feil og trekker konklusjon på egenhånd om hvem man skal gå til.

Smart Behandling har som mål om å hjelpe deg med å komme til grunns i problemet ditt og å hjelpe deg med å finne ideell retning for at du skal bli kvitt plagene dine, eller dersom det ikke lar seg gjøre, leve best mulig med de med mindre ubehag.

Er SmartBehandling.no en statlig nettside?

Nei, SmartBehandling.no er drevet av Wekst AS som gjennom flere år har jobbet med klinikker og behandlere på tvers av fagområder og problemer. Vi har sett et behov fra en objektiv part som ikke er statlig som veileder pasienter gjennom handlingsalternativer i det private helsetilbudet.

Hvem er SmartBehandling.no laget for?

SmartBehandling.no er laget for deg som har fysiske og psykiske plager som du ønsker å gjøre noe med. Slike plager er noe som alle mennesker på et eller flere tidspunkt i livet opplever og ønsker å gjøre noe med. Vi gjør stadig research rundt fysisk og mental helse, og utvikler innhold og veiledning i takt med våre funn og det vi klarer å produsere.

I tillegg til egen research, så holder vi dialog med pasienter for å stadig forbedre SmartBehandling.no til å være en best mulig kilde for deg å benytte for å få et bedre liv.

Koster det penger å bruke nettsiden?

Å bruke nettsiden er helt gratis, slik skal det være. Dersom du booker behandling via Smart Behandling, så er behandlingene hos private spesialister, og det må betales for.

"Smart Behandler" - Et kvalitetsstempel

Å være godkjent som "Smart Behandler" er SmartBehandling.no sitt tillitsstempel. SmartBehandling.no samarbeider kun med spesialister og behandlere som oppfyller kravene som "Smart Behandler":

  • Analytisk
  • Ærlig
  • Omsorgsfull
  • Anbefaler kun det som er nødvendig for deg
  • Er autorisert behandler

Dette stempelet er "ferskvare", og med det så mener vi at det er noe som må vedlikeholdes. SmartBehandling.no følger opp pasienter etter besøk hos en Smart Behandler for å få ærlig tilbakemelding. Ros settes pris på, men det er eventuelt misnøye og klager som vi holder ekstra øye med. Dersom en behandler hos SmartBehandler.no får for mange klager, så vil vi avslutte samarbeidet da vi ikke kan kategorisere vedkommende som en "Smart Behandler".

Hva er SmartBehandling.no?

SmartBehandling.no er og drives som en privat bedrift. Smart Behandling er et bindeledd mellom deg og spesialister i det private. Til tross for at det er en kommersiell bedrift, så betyr ikke det at vi gjør hva som helst for å tjene penger. Integriteten vår er noe av det viktigste som vi har, det innebærer at vi kun samarbeider med og anbefaler alternativer til deg som har god sannsynlighet for å hjelpe deg med å bli bedre. 

Vårt mål

Bedre helse – Bedre liv

Smart Behandling har som mål å hjelpe deg med plager og ubehag ved å enten bli kvitt problemene dine, å redusere ubehaget ditt og/eller leve bedre med plager som du ikke blir kvitt. Smart Behandling samarbeider med spesialister som er skikket til å hjelpe deg med å bli bedre og du kan booke time direkte med behandlere på SmartBehandling.no.