Bookingvilkår for Smart Behandling

SmartBehandling.no

Generelt

Smart Behandling fungerer som et bindeledd mellom pasienter og behandlere, og veileder pasienter til passende behandlings- og behandleralternativer. Pasienter booker behandlinger via smartbehandling.no og reiser til den aktuelle behandlerens klinikk for å motta behandlingen.

 

Priser

Prisene varierer mellom behandlere og behandlingstyper. Alle priser er spesifisert i bookingsystemet og på behandlerens profil på vår nettside.

 

Booking og avbestilling

Behandlere og pasienter forplikter seg til å overholde bookede tidspunkter. Eventuelle endringer skal kommuniseres i god tid.

Avbestilling må skje senest 24 timer før behandlingen. Ved avbestilling innen 24 timer før behandling, vil pasienten bli fakturert for behandlingen.

 

Betalingsvilkår

Betaling for behandlingen gjøres til Smart Behandling enten i forkant av behandlingen ved booking, eller via Vipps eller faktura. Overholdelse av forfallsdatoer er essensielt for å unngå purregebyr eller inkasso.

 

Ansvarsbegrensninger

Behandleren eller klinikken er ansvarlig for eventuelle negative eller destruktive effekter av behandlingen. Smart Behandling tilbyr en «Behandlergaranti» der pasienter kan søke om å slippe å betale for behandlingen ved misnøye, gitt at klagen er godt begrunnet.

 

Personvern

Smart Behandling og behandlere overholder GDPR og norsk lov ved behandling av personopplysninger. Behandlerne har signert en databehandleravtale som sikrer forsvarlig behandling av pasientinformasjon.

 

Endringer i vilkårene

Brukere er selv ansvarlige for å holde seg oppdatert på våre vilkår. 

 

Generelt

Ved spørsmål eller problemer, ta kontakt på [email protected] eller tlf. 41 42 88 88.

Juss og lov

Smart Behandling opererer under norsk jurisdiksjon, og norsk lov og GDPR gjelder for alle tjenester og transaksjoner gjennom plattformen.