Bernadette L. Omdal

Cryoterapeut som hjelper med
 • Slanking

 • Fettreduksjon

 • Cellulitter

 • Blodsirkulasjon

 • Hudforbedrin

Med Smart Behandlings behandlergaranti slipper du å betale for behandlingen hvis du mot formodning blir misfornøyd.

Booking

Behandlergaranti

Hva er det?

Dersom du mot formodning er misfornøyd med behandlingen du booker via SmartBehandling.no, skal du slippe å betale for den.

Når kan man bruke den?

Du kan benytte deg av garantien hvis du mot formodning er misfornøyd med behandlingen du har hatt.

Hvordan benytter man seg av den?

Etter behandlingen vil du bli fulgt opp av oss. Det er i denne oppfølgingen du kan velge å uttrykke at og hvorfor du ønsker å benytte deg av Smart Behandling sin behandlergaranti.

Hvorfor må du begrunne dette?

Det er to hovedgrunner for at vi ber om begrunnelse:

 1. Samarbeidsvurdering: Vi må kunne vurdere om vi ønsker å fortsette samarbeidet med den aktuelle behandleren.
 2. Forbedringspotensial: Dine tilbakemeldinger er verdifulle for at behandleren skal kunne forbedre seg.

I tillegg så handler det om å unngå misbruk og svindel.

Kort om Bernadette

 • Utdannet sykepleier ved Western Leyte College 
 • Fagbrev som helsefagarbeider
 • Opplært jobber med og er opplært av Norges mest erfarne cryoterapeut, Rosalyn Villanueva.

Adresse

Kirkegata 46, 4006 Stavanger (Arctic21 Clinic)

  Rosalyn behandler

  Fett

  Lokal cryoterapi kan anvendes på områder med uønsket fettansamling, som mage, lår eller armer, for å stimulere prosessen kalt kryolipolyse. Denne prosessen innebærer nedkjøling av fettceller, noe som kan føre til at de gradvis brytes ned og reduseres i størrelse. Det er viktig å understreke at dette skal fungere som et supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

  Cellulitter

  Cryoterapi, spesielt lokal behandling, kan bidra til å redusere utseendet av cellulitter. Kulden kan forbedre blodsirkulasjonen og fremme strammere hud, noe som kan minske synligheten av cellulitter. Behandlingen kan spesielt fokusere på vanlige problemområder som lår og rumpe.

  Dårlig blodsirkulasjon

  Cryokammerbehandling forbedrer blodsirkulasjonen ved først å indusere vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) og deretter vasodilatasjon (utvidelse av blodårer) etter behandlingen. Denne vekselvirkningen kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen generelt, noe som er gunstig for personer med dårlig sirkulasjon.

  Booking med Bernadette

  Pasientomtaler for klinikken

  Rosalyn og Smart Behandling

  Rosalyn og Arctik21 er antakelig den mest erfarne behandleren og klinikken i Norge innen cryoterapi med over 3.500 behandlede pasienter, 10.000 behandlinger utført og en suksessrate på 97%.

  Bernadette har både helsefaglig bakgrunn og har fått personlig opplæring av Rosalyn, noe som gjør henne godt rustet til å hjelpe pasienter på en trygg og effektiv måte.

  Det gjør at Smart Behandling sender pasienter i hennes retning for å få god hjelp.

  Harald Westre

  Daglig leder, Smart Behandling

  Kort om cryoterapi

  Cryoterapi, også kjent som kuldebehandling, er en innovativ behandlingsform hvor kroppen eksponeres for ekstremt lave temperaturer. Denne terapien, som bruker avansert teknologi for å levere kontrollert kulde til spesifikke områder av kroppen, er anerkjent for sine betydelige helsemessige og terapeutiske fordeler.

  Hvordan fungerer cryobehandling?

  Ved å anvende intens kulde lokalt, stimulerer cryoterapi kroppens naturlige helingsprosesser. Den lave temperaturen fører til at kroppen reagerer med å øke blodsirkulasjonen til det behandlede området. Dette bidrar til raskere reparasjon av vev og lindring av inflammasjon, noe som er sentralt i behandling av ulike tilstander.

  Hvorfor fungerer cryobehandling?

  Kulden fra kryoterapien får kroppen til å reagere ved å sende blod til kroppens kjerneregioner. Dette øker blodsirkulasjonen og fremmer inflammasjonsreduksjon, smertelindring, fettreduksjon og raskere restitusjon av muskler. De ekstremt lave temperaturene stimulerer også produksjonen av endorfiner, som bidrar til en følelse av velvære.